‘Hoffer’ Huub Wattenberg krijgt een ‘Gouden Oogappel’

Huub met bloemen namens de Hof

Huub Wattenberg, één van de vrijwilligers van de Hof van Lof, heeft een Gouden Oogappel van de gemeente Oss ontvangen. De Gouden Oogappel is een gouden speld in de vorm van een appel met een diamantje.

Jaarlijks ontvangen zes vrijwilligers deze gemeentelijke onderscheiding. Zij zijn dan ook automatisch de kandidaten voor ‘de vrijwilliger van het jaar’ die in december bekend wordt gemaakt.

Huub krijgt ze onderscheiding voor zijn werk voor de KBO Megen (Katholieke Bond van Ouderen) en het TIM (Toeristisch Informatiecentrum Megen) in heden en zijn werk voor de Buurtbusvereniging Oijen Megen, buurtvereniging De Keienkletsers, Stichting Jeugdbelangen Megen en het schoolbestuur van de Megense basisschool ‘Klimop’. Wij voegen aan dat rijtje graag ook zijn werk in de Hof van Lof toe.

Wij, zijn mede Hoffers, zeggen… dik verdiend!

Van harte gefeliciteerd, Huub!