Afsluiting seizoen 2018

De Hof van Lof kijkt terug op een succesvol seizoen 2018, dat werd duidelijk in de slotvergadering. De Hof van Lof gaat nu het winterseizoen in – de tuin is dan gesloten. Maar iedereen kijkt al weer reikhalzend uit naar het nieuwe voorjaar. De opening van het nieuwe seizoen zal zijn op 26 april, maar uiteraard ‘wekken’ de tuinvrijwilligers haar al eerder uit de winterslaap, om haar gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Het wordt een bijzonder seizoen, want de Hof van Lof viert dan haar 20e verjaardag. Na de vergadering werd ook een nieuwe groepsfoto van de vrijwilligers gemaakt. Deze vindt u op de pagina “Over de Hof van Lof” Bij de vergadering werden ook de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Diny van Hees is al 12 1/2 betrokken bij de Hof van Lof.  Maar Ria van Rijn en José Derks spannen de kroon: zij zijn al 20 jaar betrokken bij de Hof van Lof; inderdaad… vanaf het prille begin. Van harte gefeliciteerd, dames!

De jubilarissen José Derks, Ria van Rijn (beide 20 jaar) en Diny van Hees (12,5 jaar)