Rondleiding voor “Vrouwen van Nu”

Op vrijdag 14 september waren de “Vrouwen van Nu” uit Vinkel te gast in de Hof van Lof voor een rondleiding door onze rondleidsters An Rouw en Mia van den Hurk. Zij delen een foto-impressie via DEZE link. Er was nog een tweede groep te gast, die werd rondgeleid door onze derde rondleidster Liduine Willemsen. Hieronder ook een tweetal foto’s: de bezoekers met Mia en een beeld hoe mooi de Hof van Lof er weer bijstaat door de vele groene vingers van onze vrijwilligers!

De dames schreven: “Hartelijk dank voor jouw geweldige rondleiding, veel goede informatie, veel geleerd!” Die kunnen onze Mia, onze An en onze Liduine dan weer (terecht!) in hun zak steken.

 

Vrouwen van nu uit Vinkel met (geheel rechts) onze rondleidster Mia van den Hurk

Deze bloemen zingen uit volle borst (of moet je nu “kelk” zeggen?) hun lof…