Geslaagde kloostertuinexcursie ‘Een weelde aan groen’

Onder de stralende zon, bezochten 29 mensen de Hof van Lof in het teken van de kloostertuinexcursie: op vier zondagen in juli en augustus openden een voor een de vier tuinen die zijn opgenomen in de tuingids ‘een weelde aan groen’ de tuinpoorten voor een rondleiding.

De twee groepen ontmoetten elkaar in de kruidentuin

Vanwege de anderhalve meter die nog altijd gehouden moet worden, werd de groep gesplitst. De ene helft begon met de presentatie binnen, de andere met de rondleiding langs de borders buiten. Halverwege troffen de groepen elkaar in de kruidentuin, zoals op de foto te zien is. Daarna werd gewisseld.

Zelf naar de Hof van Lof komen?
Zelf ook een rondleiding mee maken? Kijk in onze kalender welke vrijdagen er nog rondleidingen gegeven worden dit seizoen. NB Hiervoor moet u zich aanmelden.
Liever op eigen gelegenheid door de tuin? Dat kan ook! In de kalender zijn ook de scharrelmiddagen opgenomen die vooral op zaterdag plaatsvinden. (NB de tuin binnenlopen op een rondleidingvrijdag mag ook). Weet u van harte welkom!

In de Hof van Lof is, naast onder andere de eigen tuingids en de meditatieve tuingids, ook de tuingids ‘Een weelde aan groen’ nog te koop voor €14,95.