Kloostertuinexcursies – Ontdek een weelde aan groen

De kloostertuinen in Uden, St. Agatha, Megen en Velp slaan de handen verder ineen. Nadat in april de gezamenlijke tuingids ‘Een Weelde aan Groen’ bij BerneMedia verscheen, organiseren zij nu samen een kloostertuinenestafette. In juni, als de tuinen op hun mooist zijn openen zij een voor een op een zondag de tuinpoorten met een speciaal programma.

Het boek Een Weelde Aan Groen.

De stiltetuin in Velp (bij Grave), de kruidentuin in Uden, de Hof van Lof in Megen, en de historische landschapstuin in Sint Agatha vormen achter hoge kloostermuren vier zeer verschillende verborgen parels. Pak deze kans en kom per klooster luisteren ieders unieke verhaal over de geschiedenis en de functies van de tuin. En ontdek de tuinen onder leiding van een ervaren rondleider. 

Aanmelden gaat per tuin           
Het bezoek kost €5,-. Wie bij het reserveren aangeeft ook de gezamenlijke kloostertuingids Een Weelde aan Groen te kopen betaald voor bezoek en gids samen geen €20,- maar slechts €17,50. Het aanmelden gaat per tuin! Het is niet verplicht alle tuinen te bezoeken, maar we bevelen het wel aan.

Data en reserveren
Zondag 04 juli 2021, 13.30-15.00 uur – Museum Krona, Uden: www.museumkrona.nl
Zondag 18 juli 2021, 13.30-15.00 uur – Emmausklooster, Velp: www.emmausklooster.nl
Zondag 1 augustus 2021, 13.30-15.00 uur – Klooster St. Agatha: www.kloostersintagatha.nl
Zondag 15 augustus 2021, 13.30-15.00 uur – Hof van Lof, Megen: zie hieronder!

Aanmelden voor het bezoek aan de Hof van Lof:

Vooraf aanmelden voor deze zondag is verplicht.

U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar: info@hofvanlof.nl.
Geef in deze e-mail aan met hoeveel personen u komt en of u al dan niet een of meerdere Tuingidsen ‘Een Weelde Aan Groen’ wilt kopen.

Dan sturen wij u een factuur terug. Wanneer u het bedrag heeft overgemaakt, ontvangt u een bevestiging en is uw aanmelding definitief.

➡️ Nog slechts 2 plaatsen beschikbaar ⬅️

NB 1: Op de dag zelf betalen is niet mogelijk. Wel kunt u dan (tegen de normale prijs) het boek alsnog kopen.

NB2: De aanmelding gaat per tuin. Bij de Hof van Lof kunt u zich enkel aanmelden voor het bezoek van 15 augustus aan de Hof van Lof! Meldt u zich bij de andere tuinen voor de bezoeken daar!