Slotvergadering – seizoen 2017 afgelopen

Corry geëerd voor 12,5 jaar trouwe dienst

Op 2 november sloot de Hof van Lof haar seizoen af met de slotvergadering.

Daarin werd doorgesproken hoe het seizoen geweest was (top!), hoe het met iedereen ging (goed!) en er werden al enkele nieuwe plannen gesmeed voor het volgende seizoen (leuk en nuttig!) We blikten vol tevredenheid terug op het afgelopen seizoen en zien met vertrouwen uit naar het komende seizoen. Zeer blij verrast waren we met de komst van An Rouw, die het afgelopen seizoen slechts vanuit de spreekwoordelijke lappenmand op de achtergrond wat kon coördineren.

Er werd ook een jubilaris geëerd: Corry van de Coolwijk is al 12,5 jaar trouw aan de Hof verbonden. Met cadeau en bloemen werd zij een klein beetje in het zonnetjes gezet.

De Hof van Lof gaat nu beginnen aan haar ‘winterslaap’, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het komende seizoen al aan het beginnen. Ondertussen houden enkele mannen een waakzaam oog op de belagers van onze geliefde buxushaagjes en krijgen de olijfboompjes, die binnen overwinteren, af en toe wat water van Ans. Binnenkort worden de data voor 2018 gepland. Houdt de website dus goed in de gaten!

Graag tot ziens in het nieuwe seizoen!